Poze Tulcea

 
  Babadag. Geamia lui Ali - Gazi Pasa cu un minaret de 23 m inaltime. Actualul judet Tulcea a fost multa vreme sub stapanire turceasca, influentele orientale vazandu-se la tot pasul. Delta Dunarii. Declarata rezervatie a biosferei, delta adaposteste mai bine de 250 de specii de pasari. Delta Dunarii. Apus de soare. Delta Dunarii. Pescuitul este cea mai veche ocupatie a lipovenilor care populeaza aceste locuri.  
 

 
  Delta Dunarii. In Romania, pelicanul este considerata o pasare rara, de aceea este ocrotita prin lege. Delta Dunarii. Apus de soare. Delta Dunarii. Colonie de pelicani. Aceste locuri sunt paradisul pasionatilor de botanica si zoologie. Delta Dunarii. Pentru turisti se organizeaza diferite excursii pe fluviu, de la cele cu barci mai mici pana la cele cu vapoare de tonaj usor.  
 

 
  Delta Dunarii. Casa de pescari lipoveni. Sulina. Este cel mai estic oras din Romania, la gura varsarii Dunarii in Marea Neagra, mai precis a bratului cu acelasi nume. Farul de aici este un simbol al orasului. Tulcea. Vedere de ansamblu asupra portului comercial. Tulcea. Vedere de ansamblu asupra portului turistic.  
 

created with igal